Történet


2013 VOLT Fesztivál

A Port.hu házibuli sátorban a legzúzósabb péntek és szombat estén három-három órás retro-metal-aerobic műsorral mozgattuk le a teltházas sátor közönségét, akik a nagyszínpadon párhuzamosan fellépő világsztárok ellenére is velünk készültek az egész estés pároslábon-ugrálás világrekordjának megdöntésére!

2013 EFOTT Nulladik Nap

A fesztivált - az előző évekhez hasonlóan - ismét a Smile Rock Circus nyitja, azzal a különbséggel, hogy ezúttal a három órás koncert-marathon teljes művészi és technikai lebonyolítására bennünket kértek fel. Csaknem fél éves előkészítő munka után 10 sztárvendég párbajozik egymással Kovács Katitól, a Beatricén, a KFT-n, Majkán, Radics Gigin, az Animal Cannibals-en, vagy Ganxta Zolin keresztül egészen a Hősök, a Kowalsky vagy az Ivan and the Parazol produkciójáig, amelynek többségét a Smile élőben kíséri.

2013 Smile nyári tábor a Várgesztesi Villaparkban

Évről-évre megrendezzük családunk, barátaink és rajongóink számára a Smile nyári tábort. Csodás környezetben, sok mulatsággal, gyerekprogramokkal és természetesen esti Smile házibulival várjuk az egyénileg vagy családostól érkezőket.

2013 London, The Venue

Mára London lett az egyik legnagyobb magyar város, a kint élő magyarok nagy száma alapján. Köszönjük kinti barátaink meghívását, óriási Smile házibulival ajándékoztuk meg őket!

2013 Győri Média Bál Charlie-val, Falusi Mariannal és Stohl Andrással

Évek óta házigazdája vagyunk az ország egyik legrangosabb társasági eseményének, a Győri Sportcsarnokban ezer vendéggel megrendezett Média Bálnak. Vendégünk volt Charlie, Falusi Mariann és Stohl András is, elképesztő este volt!

2013 Story Ötcsillag Gála

Ómolnár Miklós főszerkesztő úr felkérésére rendszeres házigazdái lehetünk a város egyik legrangosabb báljának, a Story Magazin által a Corinthia Grand Hotel Royal patinás báltermében megrendezett díjátadó gálát követő bulin. Az évek során vendégeink voltak, Tóth Gabi, Gáspár Laci, Szandi, Keresztes Ildikó, a Nyári lányok és az Első Emelet.

2012 Smile Szilveszter a Várgesztesi Villaparkban

Évről-évre megrendezzük családunk, barátaink és rajongóink számára a Smile Szilvesztert. Csodás környezetben, pazar vendéglátással, wellnessel és természetesen hajnalig tartó Smile házibulival várjuk az egyénileg vagy családostól érkezőket.

2012 Zenekarunkról szóló könyv a sikerlisták élén

Az Alexandra kiadó gondozásában megjelent „Bazinagy Esküvőskönyv” zenekarunk vicces és tanulságos történetét tartalmazza, és nem utolsósorban kötelező irodalom mindenkinek, aki esküvőre készül! 2013 első felében már a kötet harmadik kiadása jelent meg, és túlléptük a tízezres álomhatárt.

2012 Jazzy díj – Őrangyal

Saját dalainkat tartalmazó új lemezünk egyik büszkesége, az Őrangyal című dalunk elnyerte a Jazzy Rádió közönségdíját. Már az is nagy megtiszteltetés volt, hogy az élő jazz-legendákból álló zsűri beválogatta dalunkat a döntőbe, azt pedig, hogy a MÜPA-ban megrendezett gálán a díjat át is vehettük, külön köszönjük a Jazzy Rádió és a Smile lelkes közönségének!

2012 Megjelent következő, saját dalainkat tartalmazó CD-nk

Menet közben született dalainkat foglalja csokorba ez a gyűjtemény, amely saját élettapasztalataink alapján meséli el, hogyan ostorozzák a lányok a fiúkat, hogy javuljanak meg végre. Akik szeretnének is megjavulni, de nem megy az olyan könnyen faluhelye...

2012 Sziget Fesztivál Nagyszínpad

A SZIGET a fesztiválok fesztiválja. Az a megtiszteltetés érte zenekarunkat, hogy mi nyithattuk meg a Nagyszínpad programját egy speciális erre az alkalomra összeállított magyar rockzenei áttekintéssel. Mert ameddig a Föld kerek mindig lesznek rockerek!

2012 VOLT Fesztivál

Külön saját színpadot kaptunk a fesztivál teljes idejére, ahol minden este fiatal vendégénekesekkel és igazi forró házibuli hangulattal vártuk a táncolni és tombolni vágyókat! 2012-ben mi voltunk az egyetlen zenekar amelyik a fesztivál minden napján a színpadra lépett. 2013-ban a sorozat folytatódott.

2011 Syma Karácsonyi Szuperkoncert (20 éves a Smile)

Régi álmunk vált valóra, amikor teltházas jubileumi szuperkoncertet adtunk a Syma csarnokban, melyre meghívtuk az SOS Gyermekfalu teljes kis lakosságát is! Nagyzenekari kísérettel saját énekesnőinktől életre keltek a legismertebb karácsonyi dalok, és elhozták kedvenc dalaikat barátaink is, Zséda, Wolf Kati, Tóth Vera, Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Takács Nikolas.

2011 Esti Showder Fábry Sándorral

A karácsonyi koncertünk előkészületében meghívást kaptunk az ország legnagyobb hatású showműsorába, ahol Gönczi Gábor sztárvendégként, a Smile Rock Circus pedig a finálé meglepetéseként élőben lépett színpadra.

2011 Marriott Xmas Party

Budapest legszebb panorámával rendelkező báltermében, a Marriott nagytermében rendeztük a Smile Karácsonyi Partyt, ahol vendégünk volt Zséda, Wolf Kati és Tóth Gabi. Vendégeink az elmúlt 20 év leghűségesebb céges partnerei közül és a törzs-rajongótáborunkból kerültek ki.

2011 MUPA Dívák Éjszakája

A Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében adtunk dupla telt házas koncertet saját és kedvenc külföldi dalainkból. Vendégeink voltak a Budapest Jazz Orchestra, a Madách Színház Tánckara, a Babits Mihály Gimnázium énekkara és a Budapest Bangó Band.

2011 Gönczi Gábor a Madách Színházban

Andrew lloyd Webber – József és a színes szélesvásznú álomkabát című darabjában Szirtes Tamás igazgató úr felkérésére Gönczi Gábor alakította a Fáraó kultikus szerepét. Mert Elvis szerepére legjobb maga Elvis.

2011 EFOTT

Az EFOTT nyitónapján három órás szuperkoncertet adtunk, vendégeink voltak Kovács Kati, Király L Norbi, Vastag Csaba, UFO, Fluor Tomi, Haddaway és az Animal Cannibals.

2011 Class - Hantaboy

Készülő új lemezünk első dalát, a Hantaboy-t műsorára tűzte a ClassFM, a dal egész évben rendszeresen hallható volt a rádióban! A dallal élőben is szerepeltünk a Fábry Show-ban.

2010 Smile 18. születésnap és Szombat Esti Ház

A Symbol nyitásától kezdve havonta rendszeres házigazdái vagyunk a Szombatesti Ház koncertsorozatnak. Nemcsak itt ünnepeltük 18. születésnapunkat, de évek alatt vendégeink voltak Nagy Feró, a Hooligans, Roy és Ádám, Csobot Adél, Tóth Gabi, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Falusi Mariann, Oláh Gergő, Takáts Tamás, Geszti Péter és Mező Misi.

2007 Omega Hungaroring

Első igazi nagyszínpados fellépésünk, amikor az Omega együttes minket választott előzenekarának a Hungaroringen tartott koncertjén, ahol közel tízezer nézőt kellett tűzbehoznunk.